Seria NSA XC B

Pionowa krajalnica do mięsa, zaprojektowana i zbudowana do dwuwymiarowego cięcia świeżych i gotowanych mięs bez kości, o wysokiej wydajności i doskonałej jakości cięcia, nawet w linii. Idealna w celu uzyskania równomiernie pociętych lub „ręcznie ciętych” pasków lub kostek oraz do ciągłej produkcji dużych ilości produktu.
    
Korzyści:

  • Możliwość mycia przestrzeni technicznej
  • W połączeniu z krajalnicą poziomą KSL linia umożliwia w pełni kontrolowane cięcie mięsa 3D, a także może być ustawiona bezpośrednio za piecem i przed zamrażaniem.
  • Ekran dotykowy zamontowany na obrotowym ramieniu umożliwia sterowanie maszyną z obu stron.
  • Nowy i bardziej intuicyjny interfejs.
  • Możliwość zdalnego połączenia w celu zdalnej pomocy.




Specyfikacja techniczna:

  • Silniki bezszczotkowe.
  • Automatyczne napinanie i zwolnienie taśm transportowych (przygotowanie do dezynfekcji)
  • Elektronicznie kontrolowany nacisk i prędkość cięcia.
  • Wyposażona w kółka i stopy dla łatwego transportu.
  • Automatyczne poziomowanie maszyny
  • Elementy elektryczne i elektroniczne w zewnętrznej szafie ze stali nierdzewnej.
  • Elementy wewnętrzne o stopniu ochrony IP69K, zmywalne wodą o ciśnieniu 6 barów.
  • Regulowana prędkość robocza od 50 mm / s do 500 mm / s.

Maszyny dla branż

Skórowaczki/ Odbłaniarki

skórowaczki
Zobacz

Krajalnice

krajalnica stałowagowa
Zobacz

Aplikatory

krajalnica do cięcia poziomego
Zobacz

Piły automatyczne

krajalnica do cięcia pionowego
Zobacz

Noże krążkowe

Noże krążkowe
Zobacz

DIWED FOOD MACHINERY

Żywiecka 16A
43-376 Godziszka
+48 33 818 10 32
+48 881 920 581

Projektowanie stron www Bielsko Pozycjonowanie Stron
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Plików Cookies Zamknij