Seria NSA

Krajalnica do cięcia pionowego, zaprojektowana do krojenia świeżych i gotowanych mięs bez kości. Wysoka wydajność przy cięciu surowca schłodzonego jak i gorącego. W pełni automatyczny podajnik i odbiór produktu. Urządzenie dostosowane do pracy w linii.

Korzyści:

  • Regulowana prędkość cięcia i nacisku
  • Opcjonalny system szybkiej wymiany zestawu tnącego
  • Łatwy dostęp do komory technicznej
  • Dostępny jest również separator pociętego produktu w celu lepszego i szybszego zamrażania produktu końcowego (opcjonalnie)
  • Dostępna również w wersji „B” z możliwość mycia maszyny w środku




Specyfikacja techniczna:

  • Uzyskanie równoległych plastrów dzięki opatentowanemu systemowi cięcia Grasselli (minimalna grubość cięcia 3 mm)
  • Zautomatyzowany system regulacji naciągu ostrza
  • Wbudowane automatyczne systemy smarowania
  • Konstrukcja wykonana ze stali nierdzewnej najwyższej jakości
  • Zautomatyzowane podawanie i odbieranie produktu
  • Szerokość cięcia 600 mm lub 1000 mm

Maszyny dla branż

Skórowaczki/ Odbłaniarki

skórowaczki
Zobacz

Krajalnice

krajalnica stałowagowa
Zobacz

Aplikatory

krajalnica do cięcia poziomego
Zobacz

Piły automatyczne

krajalnica do cięcia pionowego
Zobacz

Noże krążkowe

Noże krążkowe
Zobacz

DIWED FOOD MACHINERY

Żywiecka 16A
43-376 Godziszka
+48 33 818 10 32
+48 881 920 581

Projektowanie stron www Bielsko Pozycjonowanie Stron
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Plików Cookies Zamknij