Seria NSL

Pionowa krajalnica do mięsa, dzięki której można uzyskać idealnie równomierne plastry mięsa z kością lub bez kości, dzięki wielonożowemu systemowi cięcia Grasselli. Ekstremalna precyzja, wysoka wydajność. Zaawansowane technologicznie rozwiązanie do przetwarzania świeżego mięsa.

 

       Korzyści:

  • Opcjonalny system szybkiej wymiany zestawu tnącego.
  • Nie potrzeba żadnych narzędzi do przygotowania procesu czyszczenia, urządzeń sanitarnych i wymiany ostrzy.
  • Regulowane parametry cięcia
  • Możliwość krojenia mięsa z kością bez rozdrabniania.
  • Możliwość cięcia mięsa powierzchniowo zmrożonego o temperaturze -4 / -5 stopni.
  • Niezwykle wszechstronna z szeroką gamą opcji cięcia.
  • Spełnia w 100% wymogi higieniczne oraz standardy bezpieczeństwa.
  • Specjalne rozwiązania dostępne na życzenie


 

Specyfikacja techniczna:

  • Wydajność cięcia do 2000 kg / h w zależności od specyfikacji produktu.
  • Możliwość krojenia zarówno mięsa bez kości (minimalna grubość 2,5 mm), jak i mięsa z kością.
  • Sekcyjny system dociskania mięsa do cięcia produktów z kością w wersji BI.
  • Taśma odbiorcza z certyfikatem NSF.
  • Zautomatyzowany system regulacji naciągu ostrza.
  • Szerokości robocze: 400/600/800/1000

Maszyny dla branż

Skórowaczki/ Odbłaniarki

skórowaczki
Zobacz

Krajalnice

krajalnica stałowagowa
Zobacz

Aplikatory

krajalnica do cięcia poziomego
Zobacz

Piły automatyczne

krajalnica do cięcia pionowego
Zobacz

Noże krążkowe

Noże krążkowe
Zobacz

DIWED FOOD MACHINERY

Żywiecka 16A
43-376 Godziszka
+48 33 818 10 32
+48 881 920 581

Projektowanie stron www Bielsko Pozycjonowanie Stron
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Plików Cookies Zamknij